VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Giv morgenmaden og frokosten en chance

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 
Giv morgenmaden og frokosten en chance


Årets første måneder er tidspunktet der står i slankekurenes og de gode fortsætters tegn. Utallige er løfterne om både at spise sundere og at sætte motionen i højsædet. Hører du til dem der styrter ud af døren om morgenen uden morgenmad, og bliver din frokost tit til en cola og et stykke chokolade? Orker du ikke at lave mad, når du endelig kommer hjem, men snupper en pizza på vejen, så kan du også kigge med her. Det er ikke så svært at lave om på.

Vi tilbyder dig nemlig fire forslag til lækker og indbydende morgenmad, der nok skal sætte din energi i vejret. Frokosten er der også ideer til, lige fra pastasalaten til lækre sandwich. Nogle laves med rester fra middagsmaden, andre med hjemmebagt brød som kan lagres i din fryser, og det hele er lige til at tage med på arbejde eller I skole.

En varmende suppe kan også bruges som hurtig frokostret. Mange arbejdspladser stiller mikrobølgeovn til rådighed for medarbejderne. Prøv den lækre tomatsuppe med chili. Klik ind på opskrifterne. De har alle kostberegning nedenunder, så du kan se hvor mange kalorier og hvor mange gram fedt de indeholder, samt hvor mange procent af kalorierne, der kommer fra fedtet. De almindelige anbefalinger siger nemlig, at vi helst ikke skal have mere end 30 % af vores samlede energi (kalorier) fra fedtet. Det betyder at nogle retter kan indeholder mere fedt og andre mindre, bare det tilsammen ikke overstiger de magiske 30 %. Alle vores retter under rubrikken fedtfattige retter holder sig herunder.

I løbet af vinteren sætter vi fokus på sunde og vitaminrige drikke, der kan give dig et kick i vintermørket. Så glæd dig til næste tema.
   
Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau