VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

BAG OM MADKANALEN

Madkanalen formidler viden, inspiration og lyst til at lave god mad, giver tips og gode råd. Vi er ikke fanatiske i vores syn på fedt og kalorier, men tror på at viden gir bevidsthed og ansvarlighed. Det unikke videoleksikon giver praktisk køkkenteknik til dem der har behov for basale færdigheder om madlavning. Den er et godt pædagogisk webværktøj til tilberedning af mad.

Madkanalens vision er, at hvis du interesserer dig for maden som du spiser, bliver risikoen for overvægt også mindre.

Det er en vigtig målsætning for indholdet på madkanalen, at det er holdt på et højt fagligt og professionelt niveau, så opskrifter  og informationer er  velfungerende og forståelige.

Opskrifterne leveres af mange forskellige kokke og madskribenter

Madkanalen har indgået samarbejde med adskillige  danske fødevareleverandører med højt  kvalitetsniveau og mener på denne måde også at kunne hjælpe forbrugerne med at skelne mellem skid tog kanel.

Madkanalen er I 2001 udarbejdet af fotograf Marianne Bjerre i samarbejde med dygtige journalister og proffesionelle madskribenter. Pr. 1.april 2010 er indholdet og driften af Madkanalen overdraget til nye dygtige madentusiaster, som vil videreføre udviklingen og fornyelse af sitet.

Kommerciel udnyttelse af materiale fra Madkanalen er ikke tilladt uden henvendelse til redaktionen:

Lise Bjerre Schmidt
mail: lisebjerre@hotmail.com

Lea Bjerre Schmidt mail: leabjerre@hotmail.com

   
Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau