VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

SÅDAN FÅR DU MADKANALEN TIL AT VIRKE BEDST PÅ DIN COMPUTER:

Vi har tilstræbt at gøre Madkanalen så brugervenlig som muligt - også for nybegyndere på nettet. Startsiden er bygget op med små billeder som henviser til de forskellige kategorier af opskrifter. Klik på målebåndet, og du får slankeopskrifter - klik på a-z-billedet og du får en oversigt over alle de opskrifter der ligger på Madkanalen.

Siderne fungerer bedst med internet Explorer IE 5 eller derover, Netscape 6 eller derover og Windows mediaplayer 7 eller derover.

For at kunne se videoerne skal du installerer Windows Mediaplayer 7 på din computer. Du kan installere den nemt og gratis ved at klikke dig ind på Microsofts downloadsider. (www.microsoft.com)
Du skal vælge mellem tre forskellige videokvaliteter ved at klikke på henholdsvis 56kb/s, 100 kb/s eller 200kb/s alt efter, hvad der passer til din computer - en tommelfingerregel til at finde ud, hvilken en du skal vælge er:

Alm. modem: 56kb/s
ISDN: 100 kb/s
ADSL: 200kb/s

FÅ SIDEN LÆST HØJT
Nu kan du få teksten på hjemmesiden læst højt ved at hente en gratis læse-fjernbetjening på www.adgangforalle.dk.

Læse-værktøjet giver synshandicappede, ordblinde og andre læsesvage bedre mulighed for at bruge information og viden fra hjemmesider.

Det er meget enkelt. Du markerer den tekst, du ønsker læst højt. Så trykker du på fjernbetjeningen, som overfører teksten til www.adgangforalle.dk. Herfra omsættes teksten automatisk til syntetisk tale, som sendes tilbage til din computer, der afspiller lyden.

Hent den gratis læse-fjernbetjening her

For at kunne anvende fjernbetjeningen skal din computer minimum have følgende:


- Lydkort og højttalere
- Internetforbindelse, f.eks. 56K modem eller bedre
- Windows 98, 2000 eller XP
- Internet Explorer 5 eller nyere.
- Fjernbetjeningen kan også bruges på andre hjemmesider og i f.eks. Word og Outlook.

Skulle du mod forventning alligevel have problemer med at få madkanalen til at virke kan du kontakte vores web-master, Thomas Vestergaard, på tv@vesters.dk så hjælper han dig videre.

God fornøjelse med Madkanalen

Marianne Bjerre og Tina Blomgreen

   
Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau