VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Lam i citronsauce med grønne oliven

Til 4 personer

1 kg lam i tern
3 spsk olie
150 g bacon
1 grofthakket skalotteløg
1 tsk meget fint hakket frisk rosmarin
1 1/2 spsk hvedemel
1 dl hvidvin
1 liter kogende vand
3 æggeblommer (gerne pasteuriserede)
saft af 1/2 citron
fintrevet skal af 1/2 citron
1/2 dl hakket persille
100-200 g store grønne oliven
Salt og peber

Varm olien i en gryde og steg bacon, løg og rosmarin over svag varme. Fjern bacon og løg. Kom kødet på og brun det over god varme. Drys melet på og lad det brune med. Kom bacon, løg, hvidvin og vand på. Lad det koge ca. 25 minutter eller til det er mørt. Pisk æggeblommer, citronsaft og skal sammen. Skru ned for varmen og kom æggeblandingen i og pisk grundigt. Retten må ikke koge. Fjern gryden fra varmen, når det begynder at tykne. Kom persille og oliven i saucen og smag til med salt, peber og citronsaft.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau