VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Hurtig nem og let levermousse med figner

300 g kyllingelever
20 g smør
1 spsk finthakket frisk timian
1 dl portvin
salt og peber
1/2 dl piske fløde

tørrede/fiske figner
smør

Tilbehør: rugbrød eller franskbrød

Varm smørret på en pande og brun leverne i det.
Kom timian og portvin på og lad det koge godt ind.
Drys lidt salt og peber på.
Kom pandens indhold og fløde i en minihakker eller blender og bland moussen jævn.
Smag til med salt og peber.
Del fignerne i både og steg dem i smør.
Server moussen med figner til ristet rugbrød og franskbrød.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau