VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Solvarm marmelade

4 økologiske appelsiner
skræl af 1/2 appelsin
2 dl vand
2 dl æblejuice
4 cm frisk ingefær finhakket
saft af 1/2citron
200 g tørrede abrikoser
41/2 dl (ca.400 g) rørsukker
1 tsk. rød Melantin (geleringspulver)
1 spsk. sukker

Skær skallen af appelsinkødet, så den hvide hinde under skrællen skæres væk fra frugtkødet.
Skær appelsinkødet i små stykker og kom det i en gryde. Brug skallen fra 1/2 appelsin, uden den hvide hinde, og skær skrællen i små bitte tern Kog appelsinkød,appelsinskal, vandm æblejuice, ingefær og citronsaft sammen i ca 5-8 minutter.
Skær abrikoserne i tern.
Tilsæt abrikoser og rørsukker og kog et par minutter.
Bland melantin med sukker, drys det i og kog marmeladen op under omrøring. Fordel marmeladen i 4 små eller 2 større skoldede og rengjorte glas.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau