VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Festligt chokoladekagehus

Til 24 personer

Chokoladekage
10 dl (600 g) hvedemel
2 spsk. bagepulver
1 spsk. natron
2 dl (80 g) kakao
6 dl (550 g) sukker
2 dl (130 g ) brun farin
1 spsk. vanillesukker
200 g grofthakket chokolade
200 g smør
3 æg
7 dl kærnemælk
4 dl letmælk

Pynt
Lyserød glasur
Hvid glasur
Kongen af Danmark bolcher
Små lakridskonfekt

Bland mel, bagepulver, natron, kakao, sukker, farin, vanillesukker og hakket chokolade grundigt sammen i en stor skål.
Brug evt. et piskeris til at blande de tørre ingredienser godt sammen.
Smelt smørret.
Bland smør, æg, kærnemælk og letmælk sammen.
Rør de tørre og våde ingredienser sammen.

Kom dejen i en stor dyb bradepande beklædt med bagepapir.
Bag kagen midt i ovnen i mindst 1 time ved 180°.

Skær kagen ud som et hus. Pynt et festligt kagehus med glasur og slik.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau