VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Kanelsnegle medaljer

Disse kanelsnegle er hurtige at lave. De kan både være en lille enkel ?cookie til kaffen?, eller de kan lægges sammen som medaljer med flødeskum og de kogte pærer.

KANELSNEGLE MEDALJER

50 stk (25 medaljer)

21/2 dl hvedemel
1/2 dl sukker
1/2tsk vanillesukker
85 g smør
1 æggeblomme

æggehvide
stødt kanel

Fyld:
1/2-1 dl ahornsirup
2 pærer

21/2 d flødeskum

Bland mel, sukker og vanillesukker sammen i en skål.
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det med melet mellem fingrene.
Saml dejen med æggeblommen.
Læg dejen i køleskabet 1 time.
Rul dejen ud til en rektangel på et meldrysset bord.
Pensl med æggehvide, og drys kanel over til der et pænt jævnt lag.
Rul dejen sammen til en tyk pølse, pak dejen ind i madpapir og læg den i fryseren 1/2-1 time.
Skær den kolde dej i skiver og læg kagerne på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 180° i ca. 8 minutter.
Læg dem derefter på rist.
Kog ahornsiruppen lidt ind.
Skær pærerne i både ca. 12 både af hver pære.
Vend pærerne rundt i ahornsiruppen til de er let møre.
Pisk fløden til skum.
Læg kagerne sammen med kold flødeskum og pærer.
MUMS...

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau