VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Jordbær vendt i honning og balsamico

Denne opskrift med jordbær er rigtig velsmagende og dejlig.
Den egner sig i særdeleshed til sæsonens første udenlandske jordbær, som ofte kan være af lidt forskellig sødme og kvalitet. Den hurtige tur i gryden med honning og balsamico giver bærrene intens smag af sommer og sol.

JORDBÆR VENDT I HONNING OG BALSAMICO

Til 4 personer

400 g jordbær
6 spsk. honning
1-1½ spsk. god balsamicoeddike

Tilbehør: vanilleis, cremefraiche, flødeskum eller græsk yoghurt

Fjern jordbærstilkene, og halvér jordbærrene.
Kom honning og balsamico i en gryde, og varm det op.
Kom jordbærrene i, og vend dem rundt et minuts tid.
Servér jordbærrene med vanilleis eller andet tilbehør.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau