VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Kyllingespyd med peanutsmag og eksotisk salsa

KYLLINGESPYD MED PEANUTSMAG OG EKSOTISK SALSA

Til 4 personer

500 g hakket kylling eller kalkun
1 finhakket løg
3 spsk. peanutbutter
1 dl rasp
1½ dl mælk
1 spsk. citronsaft
1 spsk. honning
1½ tsk. salt
friskkværnet peber

12 træspyd

Eksotisk salsa
1 nektarin
½ mango
¼ honning- eller netmelon
½ rød chili
saft fra ½ citron
1 spsk. honning
evt. hakket frisk koriander

Tilbehør: ris

Læg spydene i vand.
Bland farsen grundigt sammen.
Form med våde hænder 12 aflange pølser eller små frikadeller.
Steg kødbollerne, og sæt dem på spydene bagefter, eller stik dem på spydet, og grill dem derefter forsigtigt over svag varme, til de er gennemstegte.
Skær nektarin, mango og melon i små tern.
Fjern kernerne fra chilien, og skær den i små tern.
Bland citronsaft og honning, og hæld det over frugten.
Spis spydene med ris og eksotisk salsa.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau