VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Lækre skaldyrsspyd med cremet grønt

Dette er en forret. Hvis man ønsker at bruge den som hovedret, skal opskriften mindst fordobles.

LÆKRE SKALDYRSSPYD MED CREMET GRØNT

Til 4 personer

8 friske kammuslinger (små havtaskekæber kan også bruges)
8 skiver bacon
1 citron
8 tigerrejer
salt og peber

1 moden, men fast avokado
¼ agurk
citronsaft
1½ dl ærter
4 grillspyd

Dressing
1½ dl cremefraiche 9 % eller 18 %
2 spsk. mayonnaise
1 lille bundt hakket dild
1 lille bundt hakket purløg
salt og peber

Tilbehør: 1 nybagt brød

Vikl bacon om kammuslingerne.
Skær citronen i 8 både.
Sæt skiftevis kammuslinger, rejer og citronbåde på hvert spyd.
Grill spydene på begge sider.
Drys med salt og peber.
Skær avokado og agurk i små tern.
Dryp avokadoen med citronsaft.
Bland avokado, agurk og ærter i en skål.
Bland dressingen, og vend den i.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau