VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lækre skaldyrsspyd med cremet grønt

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lækre skaldyrsspyd med cremet grønt

Dette er en forret. Hvis man ønsker at bruge den som hovedret, skal opskriften mindst fordobles.

LÆKRE SKALDYRSSPYD MED CREMET GRØNT

Til 4 personer

8 friske kammuslinger (små havtaskekæber kan også bruges)
8 skiver bacon
1 citron
8 tigerrejer
salt og peber

1 moden, men fast avokado
¼ agurk
citronsaft
1½ dl ærter
4 grillspyd

Dressing
1½ dl cremefraiche 9 % eller 18 %
2 spsk. mayonnaise
1 lille bundt hakket dild
1 lille bundt hakket purløg
salt og peber

Tilbehør: 1 nybagt brød

Vikl bacon om kammuslingerne.
Skær citronen i 8 både.
Sæt skiftevis kammuslinger, rejer og citronbåde på hvert spyd.
Grill spydene på begge sider.
Drys med salt og peber.
Skær avokado og agurk i små tern.
Dryp avokadoen med citronsaft.
Bland avokado, agurk og ærter i en skål.
Bland dressingen, og vend den i.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau