VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Hakkebøffer med krydret flødeost

HAKKEBØFFER MED KRYDRET FLØDEOST

Til 4 personer

500 g hakket oksekød
4-8 skiver bacon
salt og peber

Krydret flødeost
60 g flødeost
½ fed hvidløg
½ tsk finhakket frisk eller tørret rosmarin
1 spsk. hakket persille
salt og peber

Tilbehør: nye kartofler og salat

Del kødet i 4 lige store dele.
Ælt kødet igennem, og form det til bøffer.
Hak bøfferne let med en kniv på begge sider.
Vikl bacon omkring bøfferne, og fastgør baconnet/baconstykkerne med en tandstik eller bind kødsnor omkring.
Grill bøfferne på begge sider, til de er gennemstegte.
Drys med salt og peber.
Rør flødeosten sammen.
Læg en skefuld flødeost på hver bøf.
Servér bøfferne med små nye kartofler og salat.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau