VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Ravioli med rejer

RAVIOLI MED REJER

Til 4 personer

500 g ravioli med ost

Dressing
1 dl god raps- eller olivenolie
1½ spsk. sød sennep (evt. honey dijon fra Maille)
1 fed hvidløg
2-3 finhakkede ansjosfileter
30-50 g fintrevet parmesanost
citronsaft
salt og peber

2 tomater
200 g store rejer
frisk basilikum

Kog ravioli efter anvisning på emballagen.
Pisk olien i senneppen lidt efter lidt, til den er cremet og tyk.
Pres hvidløget i.
Tilsæt ansjoser, parmesanost og citronsaft.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Dressingen skal røres meget og kan godt skille, rør den da tyk igen med citronsaft.
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern.
Vend dressing, tomat og rejer i de meget varme raviolier.
Drys med basilikum.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau