VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Bulgurspaella med pølse og skaldyr

BULGURSPAELLA MED PØLSE OG SKALDYR

Til 4 personer

1 løg
4 fed hvidløg
100 g chorizopølse
4 spsk. olivenolie
300 g bulgur
8 dl hønsekødsbouillon
1 knivspids safran eller 1 tsk. gurkemeje
2 tomater
1 rød peberfrugt
400 g rejer med skal eller blåmuslinger
knust peber, evt. rosenpeber

Hak løg og hvidløg fint.
Skær pølsen i tern eller skiver.
Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie.
Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran.
Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg.
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften).
Skær peberfrugten i strimler eller tern.
Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen.
Lad det hvile 5 minutter under låg.
Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau