VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Grillede asparges med kapers og parmesan

Det er måske nyt for mange at man kan grille asparges, men det er en rigtig god ide. De må ikke få for meget varme, der skal gerne være lidt sprødhed og bid tilbage i dem.

GRILLEDE ASPARGES MED KAPERS OG PARMESAN

500 g grønne asparges

Dressing
1 spsk. ravigotte eller alm. sødsennep
1½ spsk. citronsaft
3 spsk. rapsolie, gerne dansk
salt og peber

1 spsk. kapers
høvlet parmesanost.

Grill eller kog aspargesene, og skær dem i mindre stykker.
Pisk dressingen sammen, og hæld den over aspargesene.
Drys med kapers og parmesanost.

Kan også spises som forret med brød til.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau