VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Nachos med tre slags dip

NACHOS MED TRE SLAGS DIP

Pestodip
3 spsk. basilikum eller tomatpesto
2 dl græsk yoghurt
salt og peber
½ tsk. sukker
Peanutdip
2 spsk. peanutbutter
1-2 spsk. citronsaft
1 tsk. revet citronskal fra økologisk eller usprøjtet citron
1½ dl græsk yoghurt
salt og peber
lidt chilisauce eller lidt finthakket frisk chili

Tzatziki
½ agurk
½ grøn peberfrugt
2 dl græsk yoghurt
1-2 fed hvidløg
salt og peber

Tilbehør: godt med nachos naturel

Rør pestodippen godt sammen og smag den til.
Rør peanutbutter, citronsaft og -skal sammen.
Bland yoghurt i, og smag til med salt, peber og chili.
Riv agurk og peberfrugt groft.
Pres overskydende væde væk.
Rør yoghurt og presset hvidløg sammen.
Vend agurk og peberfrugt i, smag til med salt og peber.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau