VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Nem og velsmagende letrøget fiskemousse

NEM OG VELSMAGENDE LETRØGET FISKEMOUSSE

200 g røget ørred eller makrel
3-4 spsk. græsk yoghurt
1-2 tsk. honning
finhakket purløg eller forårsløg
revet citronskal fra ½-1 usprøjtet citron
salt og peber
citronsaft

tørret toastbrød eller ristet franskbrød
salatblade
hakket purløg

Bland alle ingredienser undtaget citronsaft til en jævn mousse.
Smag moussen til med citronsaft.
Top små brød evt. med salatblade med moussen lige inden servering.
Pynt evt. med hakket purløg.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau