VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Sommermarmelade

SOMMERMARMELADE

300 g bær, f.eks. jordbær, blåbær, solbær eller hindbær
150 g sukker evt. rørsukker

Mos bær og sukker sammen, og lad det stå lidt, til sukkeret opløser sig.
Da marmeladen ikke er varmebehandlet eller tilsat konserveringsmiddel, er holdbarheden meget kort.
Opbevar den køligt, og spis i løbet af et par dage.
Brug den også på yoghurt eller i pandekager.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau