VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Solskinskartoffelsalat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Solskinskartoffelsalat

Til 4 personer

800 g kogte kartofler
½ løg
6 radiser
½ agurk
1½ dl bælgede ærter

friske små nye mælkebøtteblade eller ruccola

Dressing
1½ spsk. dijonsennep
1 spsk. honning
½ dl olie
1½ spsk. citronsaft
salt og peber

Skær kartoflerne i tern, og kom dem i en skål.
Hak løget fint.
Skær radiserne i skiver.
Skær agurken i tern.
Bland løg, radiser, agurk og ærter i kartoflerne.
Pisk dressingen sammen, og vend den i.
Bland små fine mælkebøtteblade i.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her