VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Helleflyndersteak med olivengremolata

HELLEFLYNDERSTEAK MED OLIVENGREMOLATA

Helleflynderen er den største af alle fladfisk, med et fast hvidt kød.
Det er en meget lækker spisefisk.
Den udskæres som steaks af de mindste fisk på 2-3 kg eller som filet stykker. Det er en yderst velsmagende fisk uden generende ben og nem at tilberede både på grill, pande eller i ovnen.
Men steg den endelig ikke for meget, det er synd.

(4 personer.)
4 helleflyndersteak
75 g hakkede sorte og grønne oliven
Revet citronskal fra 1 citron
1/4 dl ristede pinjekerner
1/2 dl hakket persille
1/4 dl citronsaft
1/4 dl olivenolie
Salt, peber

Tilbehør: brød & grønsager

Læg steakene i et ovnfast fad.
Bland oliven, citronskal, pinjekerner og persille og kom blandingen hen over fisken.
Dryp med citronsaft og olivenolie og krydr med salt og peber.
Bag fisken i ca. 15 min. ved 200?C.
Server med brød og grønsager.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau