VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Bagt helleflynder med porrer, tomat & svampe

BAGT HELLEFLYNDER MED PORRER, TOMAT & SVAMPE

(3-4 personer.)
1/2 kg helleflynderfilet
250 g svampe gerne forskellige
smør
2 porrer
4 tomater
1 dl tør hvidvin
1/2 dl frisk hakket estragon
1 dl piskefløde
Salt, peber

Tilbehør: Ris eller pasta

Læg fileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber.
Rens svampene, skær de største i mindre stykker og rist dem i smør.
Snit porrerne, halver tomaterne, fjern kernerne og skær kødet i både.
Kom porre, tomat, hvidvin, estragon og fløde ved svampene.
Bring det hele i kog og hæld det over fisken.
Sæt fadet i ovnen ca. 15 min. ved 200 C.
Server ris eller pasta til.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau