VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Helleflynder i parmasvøb

HELLEFLYNDER I PARMASVØB

(3-4 personer.)
1/2 kg helleflynderfilet
Salt, peber
1 spsk basilikumolie eller olivenolie
4 skiver parmaskinke eller anden lufttørret skinke

Salsa Verde
1 fed finthakket hvidløg
1/4 dl pinjekerner
1/4 dl kapers
1/4 dl hakket rødløg
1/2 dl hakket basilikum
1/4 dl olivenolie
Salt, peber

Tilbehør: brød & salat

Krydr fileterne med salt og peber og dryp med basilikumolie.
Pak fileterne ind i parmaskinke og læg dem i et ovnfast vad.
Steg fileterne i ovnen ved 225 C i ca. 12 min.
Bland hvidløg, pinjekerner, kapers, rødløg, basilikum og olivenolie og smag salsaen til med salt og peber.
Server salsaen til fisken sammen med brød og salat.

Opskrift: Gitte Heidi Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau