VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

BulgursPaella med pølse og skaldyr

Til 4 personer
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g corizopølse
  • 1 spsk olivenolie
  • 300 g bulgur
  • 8 dl hønsebouillon
  • 1 knsp safran eller
  • 1 tsk gurkemeje
  • 2 tomater
  • 1 rød peberfrugt
  • 400 g rejer med skal eller blåmuslinger knust evt. rosa peber.

Hak løg og hvidløg fint. Skær pølsen i tern eller skiver.
Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie. Kom bulguren på, derefter bouillon og safran. Bring retten i kog og lad det koge 10 minutter under låg. Fjern kernerne fra tomaterne og skær dem i tern (gem saften). Skær peberfrugten i strimler eller tern. Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren og sluk for varmen. Lad det hvile 5 minutter under låg. Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten og drys med knuste rosa peber.

Energi beregning pr person: 2170 kilojoule (520 kalorier) Næringsfordeling:
Protein 20 % - 25 g Fedt 30 % - 17 g Kulhydrat 50 % - 64 gOpskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau