VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Mørbrad i det grønne

Du får her opskriften på en super hurtig, sund og flot ret. Så har du travlt en aften, så prøv denne ret og lad dig overraske af, hvor nemt du kan lave sund og lækker mad med mange grønsager.

Mørbrad i det grønne

Antal personer: 2

  • 300 g afpudset
  • svinemørbrad
  • 2 tsk. flydende oliemargarine
  • 2 løg i tynde skiver
  • ½ ds. flåede hakkede tomater
  • ½ dl vand
  • ½ tsk. paprika
  • Salt og peber
  • 2 gulerødder i tynde skiver
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1 tsk. majsstivelse
  • ½ dl vand
  • 150 g friske sukkerærter
  • ½ bundt hakket persille

Tilbehør: Løse ris.

Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver og brun dem i oliemargarine i en gryde. Tilsæt løgene og svits dem et øjeblik. Tilsæt tomater og ½ dl vand sammen paprika, salt og peber. Tilsæt gulerødder og bladselleri, lad det simre i ca. 10 min., til grøntsagerne er møre.
Jævn retten med majsstivelse udrørt i ½ dl koldt vand. Lad det koge yderligere 2 min.
Kom sukkerærter i og kog dem med i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.
Anret på en tallerken med løse ris og et godt drys persille.

Fotograf: Bjarni Jacobsen
Opskrift: Hanne Lunden Just, Diætisterne på Frederiksberg

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau