VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Pastasalat med rosenkål og æble

Det er ikke så almindeligt at bruge rosenkålen rå, men prøv alligevel. Den har en fin lidt skarp smag som passer fint sammen med den milde pasta og det syrlige æble. Portionen passer lige til en frokostportion. Tag gerne et ekstra æble med.

PASTASALAT MED ROSENKÅL OG ÆBLE (1 portion)

30-40 g kogte pastaskruer eller penne
6-7 friske rosenkål
1 stort syrligt æble
lidt citronsaft eller eddike
1-1 ½ dl A38 eller ylette
1-2 tsk. flydende honning
1 tsk. rødvinseddike
kværnet peber
ca. 1 spsk. snittet purløg

Køl den kogte pasta af i koldt vand straks efter kogning, så klistrer den ikke sammen. Pil rosenkålen og skær stokken væk. Del dem og læg dem med snitfladen nedad og snit meget fint på tværs. Nuldr dem med fingrene så de skilles i fine strimler. Skræl æblet hvis det er nødvendigt, skær det i terninger og vend dem i lidt citronsaft eller eddike. Bland pasta med rosenkål og æble. Rør surmælksproduktet med honning og eddike og smag til. Hæld dressingen over salaten og drys med purløg.

pr. portion 325 kcal ( 1350 kj) fedtenergiprocent: 28

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau