VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Aspargessuppe med cremefraiche

Mange menesker har mikroovn, men bruger den kun til at varme middagsrester i.
Faktisk er det både hurtigt, nemt og samtidig energibesparende at bruge den til egentlig madlavning. Denne hurtige aspargessuppe kan nemt tilberedes i mikroovn.

ASPARGESSUPPE MED CREME FRAICHE

(Kan laves i mikroovn)
Ingredienser til 2 per.:
1 dåse asparges med væde
200 g renset porre eller champignon
1 1/2 dl cremefraiche 18 %
2 dl vand
2 spsk. maizenamel
1 hønsebouillontern
1/2 dl fløde 13 %
salt og peber

Pynt:
Hakket persille eller stegt bacon

Skær porrerne (el. champignonerne) i tynde skiver og kom dem i en fladbundet skål sammen med asparges og væde.
Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 5 min.
Tilsæt cremefraiche og rør rundt.
Tilsæt vand, maizenamel og hønsebouillon og rør rundt.
Tildæk og mikrobølg ved 900 W i 5 min.
Purér suppen f.eks. med en stavblender.
Smag til med fløde, salt og peber og mikrobølg yderligere
3 min. ved 900 W.
Varm gerne suppen endnu et par minutter, hvis den er blevet kold. Det bliver den kun bedre af.
Pynt med hakket persille eller stegt bacon.

Tip: Bacon kan med fordel tilberedes på en tallerken mellem to stykker bagepapir eller køkkenpapir i 1 min. pr. skive bacon ved højeste effekt mikrobølger.
Fire skiver bacon skal altså tilberedes 4 min.

Opskrift: Maria Galberg

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau