VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Lagkage med hindbærcreme

Hvis du gerne vil servere en overdådig lagkage uden altfor stort besvær så prøv denne her.I opskriften er brugt hindbær til cremen, men det kan også være jordbær eller en frossen blanding med skovbær fra supermarkedet. Hvis det skal være ekstra lækkert og hjemmelavet kan du bage dine egne lagkagebunde brug da opskriften på Gammeldags lagkage her på Madkanalen. Pynt under alle omstændigheder med frisk frugt, det ser så flot ud når den serveres.

LAGKAGE MED HINDBÆRCREME

3 lagkagebunde
4 dl. Piskefløde
300 g friske eller frosne hindbær
1 dl. sukker
Ekstra frugt til at pynte kagen med.

Hindbærrene moses sammen med sukkeret, er bærrene frosne så tø dem næsten op. Fløden piskes godt stiv og hindbærmassen vendes forsigtigt i flødeskummet. Læg bundene sammen med hindbærcremen, hold en trediedel tilbage til den øverste bund. Har du rigeligt frugt så læg ekstra hindbær imellem bundene. Når lagkagen er lagt sammen pyntes den med masser af frisk frugt på toppen og serveres straks.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau