VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Kalvelever med tomat og citron

KALVELEVER MED TOMAT OG CITRON

500g kalvelever i skiver
saft af 1 citron
11/2 spsk. Olivenolie
2 tsk. herbes de Provence
salt og kværnet peber
2-3 gulerødder
2-3 løg
4-6 modne tomater

Tilbehør:
Frisk pasta (gerne med oregano)

Skær leveren i fingertykke strimler.
Læg dem i et fad, og kom citronsaft, olie og krydderierne henover.
Vend godt, og stil det tildækket i køleskabet 1-3 timer.
Skær løgene i tynde skiver og tomaterne i både. Varm en dyb pande godt op.
Kom leveren på med marinaden ved. Steg den ved god varme, til den begynder at brune. Vend hele tiden.
Tag leveren af panden. Kom gulerødder og løg på, og steg dem 5 min (tilsæt lidt olie, hvis panden virker tør.)
Kom tomaterne ved, og steg et par minutter. Vend leveren i, varm igennem og smag til med salt og peber.
Server med nykogt pasta.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau