VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Fisk i pergament

Til fiskeretten her kan du bruge flere slags fisk, bare den er mager. Du kan også komme andre skaldyr i, hvis du kan lide det, f.eks. en mixblanding, muslinger eller små blæksprutter.

FISK I PERGAMENT (4 personer)

6-800 g kartofler
2 citroner
4 stk. sejfilet a 150 g eller anden fast mager fisk
8 små tomater
ca. sorte oliven i vand (helst u/ sten)
2 tsk. timian
lidt persille eller dildkviste
16 store rejer (frost) eller 200 g alm. rejer
Sådan piller du rejer .
salt og kværnet peber
2 tsk. olivenolie
4 stykker pergamentpapir
Tilbehør: flutes eller dampede grøntsager, f.eks. broccoli. courgetter eller bønner.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Kog dem i letsaltet vand 15 minutter. Lad dem dryppe godt af. Pensl 4 store stykker pergamentpapir med lidt olie. Læg kartoflerne taglagt midtpå. Læg herover tynde citronskiver og fisken. Læg kvarte tomater, oliven og rejer ovenpå. Drys med timian, salt og peber og læg lidt persillekviste ved. Dryp med ganske lidt olivenolie. Luk pakkerne godt så saften ikke kan løbe ud, evt. med små clips i enderne. Bag fisken i en 220 grader varm ovn ca. 15 minutter. Åbn forsigtigt foroven og mærk om fisken er fast. Klip eller luk pakkerne op på tallerkenerne og server straks med brød eller grøntsager.

Pr. portion 380 Kcal (1570 KJ) 5,2 g fedt 12,5 % fedtenergi

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau