VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Salat med rejer og æg

Rejer og æg passer godt sammen. Her serveres de to følgesvende med en masse lækker salat.

SALAT MED REJER OG ÆG

1 lille icebergsalat
1 egebladssalat
evt. lidt rucolla salat
1 ds. artiskokhjerter
1 lille agurk
2-300 g pillede rejer (store eller små)
8 små eller 4 alm. æg
dressing:
1 ½ dl cheasyfraiche 9%
1 tsk. vineddike eller lidt citronsaft
1 spsk. hakket persille
1 spsk. hakket purløg
1 spsk. friskhakket basilikum
1 tsk. sennep
evt. 1 spsk. koldt vand
salt og peber
Tilbehør: godt brød

Kog æggene hårdkogte. Køl dem af og pil dem. Skyl alle salaterne og slyng dem tørre. Skær icebergsalaten i meget tynde strimler. Riv egebladssalaten i mindre stykker. Bland de to salater med evt. lidt rucolla. Skær artiskokkerne i kvarte og agurken i fine små terninger. Drys det over salaten. Tø rejerne op hvis de er frosne og pynt med dem. Del æggene i halve eller kvarte og læg dem i kanten. Rør cheasyfraichen med eddike, krydderurter sennep og krydderier. Smag til med salt og peber. Pisk evt. lidt koldt vand i hvis den er for tyk. Hæld den over salaten og server med brød til..

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau