VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Kylling med ingefær og bambusskud

Kyllingeretten her er let og hurtig at lave, men husk at den skal være helt gennemstegt inden den serveres.

KYLLING MED INGEFÆR OG BAMBUSSKUD (4 personer)

ca. 400 g kyllingebryst u/ skind og ben
2 spsk. majsstivelse
2 spsk. majs eller solsikkeolie
ca. 10 cm. frisk ingefær
1 fed finthakket hvidløg
2 dl hønsebouillon
1 spsk. soja
1 lille ds. bambusskud (ca. 250 g)
1 bdt. forårsløg
Tilbehør: løse ris

Skær kødet i meget tynde strimler. Vend dem i majsstivelse. Skræl ingefæren og riv den fint. Hæld væden fra bambusskuddene og bland den med bouillon og soja. Snit forårsløgene og brede snitter med alt det grønne. Varm olien op i en wok eller dyb pande og svits kødet heri, evt. af to gange. Det skal ikke blive brunt, men hvidt og fast. Tag det op. Pisk bouillonen i og kog den op sammen med ingefær og hvidløg. Kom kødet i og varm igennem til saucen tykner. Jævn den evt. lidt med ekstra majsstivelse. Kom bambusskud og forårsløg i og varm igennem. Smag til med salt og peber og evt. mere soja. server med løse ris.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau