VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Frittata med grønne asparges og parmesan

Det er en rigtig forårsret ? inspireret fra Italien. Parmesanosten går godt sammen med de grønne asparges.

FRITTATA MED GRØNNE ASPARGES OG PARMESAN (4 personer)

1 bdt. friske grønne asparges, ca. 400 g
20 g smør
2 spsk. frisk hakket mynte
8 æg
2 spsk. koldt vand
salt og lidt kværnet peber
frisk revet eller høvlet parmesan
Tilbehør: rugbrød

Skyl aspargesene og skær dem i 3 cm. lange stykker. Smelt smørret på en stor, dyb pande og svits stykkerne heri et par minutter. Kom mynte ved og vend godt. slå æggene sammen og pisk dem let med vandet. Hæld massen på panden og rør hele tiden i den til den begynder at stivne Krydr med salt og peber. Vend evt. lidt af den revne ost i. Tag panden fra varmen og lad det sidste æggemme næsten stivne. Kom straks over på varme tallerkner og drys med resten af osten. Server straks med brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau