VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Grove fiskefrikadeller med porrer

Skal måltidet være let og sundt er hjemmelavede fiskefrikadeller en rigtig god ret. Det er en af vore klassikere, og hjemme rørt fiskefars smagt til som i denne opskrift giver de lækreste frikadeller man kan tænke sig. Opskriften kan med fordel dobles op ? for der vil være rift om ?dellerne? og de er rigtig gode til frokostpakken dagen efter sammen med groft brød og lidt råkost eller salat. Grove fiskefrikadeller med porrer

(4 personer)
500-600 g grov fiskefars
1-2 tynde porrer
1 lille bundt purløg
1 tsk. mild paprika
olie til stegning Tilbehør:
Dampede porrer og gulerødder, evt. remoulade
Skyl og snit porrerne i meget tynde ringe.
Hak purløgn.
Rør begge dele i farsen sammen med paprika.
(Hvis du ikke køber færdig fiskefars, røres 500 g grofthakket torsk med 2 tsk. salt, 1-2 spsk. majsstivelse, 1 æg og 1-2 dl mælk eller fløde 13%). Form farsen til frikadeller, og steg dem gylne i lidt olie på panden, ca.5 minutter på hver side.
Servér dem varme med dampede grønsager og evt. remoulade.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau