VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Hytteostpålæg med æg og avocado

Hvis du er til det magre skulle du prøve denne frokostsalat lavet med en ny Cheasy hytteost.

HYTTEOSTPÅLÆG MED ÆG OG AVOCADO (4 personer)

200 g Cheasy 3% hytteost
2-3 modne avocadoer
saft af ½ citron
3 hårdkogte æg
1 bdt. purløg
1 tsk. dijonsennep
salt og peber
Tilbehør: rugbrød, salat og tomater

Del avocadoerne, fjern sten og skræl og mos dem med citronsaften.
Sådan ordner du avocado .
Rør hytteosten i. Kog æggene, køl dem af, pil dem og hak dem groft. Gem lidt til pynt og vend resten i sammen med snittet purløg. Smag salaten til med sennep, salt og peber og evt. mere citronsaft. Anret på sprøde salatblade og pynt med lidt æg, purløg og tomatbåde.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau