VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Kylling i wok med mango og ris

Du kan også bruge kalkun til retten her. Husk at fjerkræ skal være helt gennemstegt før det spises.

KYLLING I WOK MED MANGO OG RIS (4 personer)

400 g kyllingefilet eller inderfilet (kalkun kan også bruges)
1 spsk. majsstivelse
2 tsk. mild karry
1 ½ spsk. olie
3 spsk. sød eller stærk mangochutney
1 lille ds. mandariner
1 grøn eller rød peberfrugt
salt og peber
Tilbehør: løse ris, evt. ristet kokosmel og ristede mandler eller peanuts

Skær kødet i strimler og vend dem i majsstivelse blandet med karry. Snit peberfrugten i strimler.
Sådan renser du en peberfrugt .
Hæld væden fra mandarinerne og gem den. Hak mangochutneyen groft med en kniv og rør den i mandarinsaften. Varm en wok eller dyb sautepande op og kom olien i. Svits kødet heri. Del evt. portionen i to til det bliver helt hvidt. Tag det op. Kom peberfrugten i og svits 2 minutter. Kom mandarinsaft og chutney i og kog det sammen. Kom kødet tilbage og varm det hele godt igennem. Smag til med salt og kværnet peber. Saucen kan jævnes med lidt majstivelse, eller hvis du vil have mere sauce kan du komme lidt hønsebouillon i. Vend mandarinerne i lige til sidst. server med løse ris og ekstra tilbehør

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau