VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Ciabattaboller med græskarkerner

Bollerne her er bagt med en færdig melblanding som er meget nem at gå til. Du kan sætte dit eget præg med krydderier og f.eks. græskarkerner.

CIABATTABOLLER MED GRÆSKARKERNER (15 stk.)

6 1/2 dl lunkent vand
50 g gær
2 tsk. Herbes de Provence
2 dl grofthakkede græskarkerner
1 pose Amo melblanding til Ciabattabrød (1 kg)
æg til pensling

Opløs gæren i vandet og rør krydderier og græskarkerner i. Pisk eller ælt melet i lidt ad gangen. Ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket 1/2 time. Ælt igennem og form til 15 flade boller.
Sådan former du brød og boller .
Lad dem hæve igen 1 time. Pensl med æg og drys evt. med græskarkerner.
Sådan laver du et letpisket æg .
De skal trykkes godt fast. Bag brødene ved 225 grader 15-20 minutter. Afkøles på rist. Bollerne kan fryses. Brug f.eks. bollerne til denne sandwich.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau