VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Wildberryiste

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Wildberryiste

Om du er på slankekur eller ej : Det er godt at drikke meget. Vand er noget af det bedste men det kan godt være lidt kedeligt i længden. Færdige læskedrikke gemmer på en masse kalorier og ofte en masse tilsætningsstoffer ? bare læs deklarationen. I stedet var det måske en ide at lave din egen iste? Det er billigt, hurtigt og så smager det godt. Lav en portion om aftenen og stil i køleskabet i en smuk flaske. Den er lige til at tage med på jobbet. Jeg har købt to forskellige slags te i løs vægt, den ene hos min købmand og den anden hos Matas. Frugtte er bedst egnet, for den bliver ikke bitter.

WILDBERRY ISTHE

1- ½ l vand
2 spsk wildberry the
1-2 spsk. honning
1-2 spsk. citronsaft
isterninger

Kom vand og the i en gryde og kog det op. Lad det småkoge 2 minutter. Tag gryden fra varmen og lad teen trække 15 minutter. Si den og rør honning i efter smag. Smagen er lidt kraftigere når teen bliver kold, synes jeg. Lad den blive helt kold. Smag endeligt til med citronsaft. Server teen iskold gerne med isterninger i.

pr. glas: 21 kcal ( 90 kj) 0 g fedt fedtenergi %

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   
Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau