VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Hytteost-salat

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Hytteost-salat

Har du rester af en kold steg skulle du prøve at serverer den sammen med denne fyldige hytteostsalat med æbler, små ærter og purløg. Salaten kan også tages med i et bæger til din frokost.

HYTTEOSTSALAT (4 personer)

450 g hytteost naturel (hedder også hytteret på nogle pakninger)
2-3 aromatiske æbler med rød skræl (gerne danske æbler)
150 g meget fine ærter
1 bdt. purløg
salt og kværnet peber
1-2 tsk. mild karry
Tilbehør: sprøde salatblade og brød

Tø ærterne op og lad dem dryppe af. Vask æblerne og skær dem i små terninger. Hak purløget. Bland straks det hele i hytteosten og smag til med krydderier. Salaten skal ikke være stærk. Anret på sprøde salatblade og pynt med lidt purløg. Server med f.eks. tynde skiver roastbeef og godt brød.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau