VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Fromage med appelsin

Har du lyst til en rigtig dessert kan du lave denne lækre lette fromage af kvark og ylette. Den skal serveres sammen med tynde fileter af appelsin og evt. grape. Portionen er til 4, for det er svært at lave små portioner fromage. Hvis du er nervøs ved at bruge friske æg, kan du bruge frosne hvider.

FROMAGE MED APPELSIN (4 personer)

200 g mager kvark
1 dl ylette
50 g flormelis
korn af ½ stang vanilje
Sådan bruger du en vanilje stang .
revet skal af 1 appelsin
½ dl appelsinsaft
3 blade husblas
1 dl piskefløde
2 æggehvider

Pisk kvark godt med vaniljekorn og flormelis. Rør ylette og appelsinskal i. Læg husblassen i blød i koldt vand 10 minutter. Knug vandet af og smelt husblassen i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Når den er helt smeltet røres appelsinsaften i. Når blandingen er lillefingervarm røres den i en tynd stråle i kvarkblandingen. Vend i det til det begynder at tykne. Pisk hviderne helt stive og vend dem i. Pisk fløden til stift skum og vend også det i med lette tag. Stil fromagen koldt mindst 1 time. Form små ?æg? med en ske og beregn to æg pr. portion. Giv rigeligt med frisk frugt til.
Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau