VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Marineret kalvelever på sprød grønsagsbund

Se efter at majskornene ikke er tørre, men lysegule og saftspændte inden under de grønne blade.

MARINERET KALVELEVER PÅ SPRØD GRØNTSAGSBUND (4 personer)

5-6oo kalvelever i tynde skiver
1 1/2 spsk. olie
saft af 1-2 lime
1 spsk. friskhakket merian
kværnet peber
2 majskolber
2 courgetter
2 røde peberfrugter
1-2 spsk. friskhakket merian
1 1/2 spsk. olie
salt og peber
Tilbehør: evt. brød

Pisk olie og limesaft sammen og vend merian og peber i. Læg leverskiverne i et fladt fad med kant og hæld marinaden over. Lad dem trække koldt 1 time. Skær eller pil majskornene fra kolberne. Skær courgetter og peberfrugt
Sådan renser du en peberfrugt .
i små terninger. Varm olien op på panden eller i en wok og rist først majsne til de "popper" let og er lysebrune. Tag dem af og drys med salt. Rist derefter hurtigt de andre grøntsager et par minutter. Bland majsen i sammen med merian og krydr med salt og peber. Tag leverskiverne op af marinaden, dup dem evt. lidt og steg dem på en tør pande eller på grill. De skal kun stege 2 minutter på hver side. Server ovenpå grøntsagerne.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau