VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Skinke-estragongryde med pasta

Gryderetten på billedet gemmer på mørt svinekød i en mild esdragon-sennepssauce sammen med sprøde bønner. Du kan spise ris, kartofler eller pasta til.

SKINKE-ESDRAGONGRYDE MED PASTA (4 Personer)

700 g skinkekød i terninger (eller andet magert svinekød)
2 dl hvedemel
1 spsk. Colmans sennepspulver
1 tsk. kværnet peber
1 tsk. tørret esdragon
25 g smør
4 dl. hønsebouillon
1 1/2 dl fløde 13%
ca. 300 g haricots verts
Tilbehør: pasta, ris eller kartofler

Skær kødet i pæne store terninger, hvis det ikke er gjort. Bland mel og krydderier og vend kødet heri. Brun kødet i smørret i en dyp lågpande eller gryde, evt. af to gange. Hæld bouillon ved og lad retten småkoge under låg til kødet er mørt ca. 45 minutter. Hæld fløden ved og varm igennem. Kom bønnerne ved og lad dem koge med til de er møre men stadig sprøde. Smag evt. til med salt, mere esdragon og peber. Server med det valgte tilbehør.

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau