VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Fyldig fiskesuppe

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Fyldig fiskesuppe

FYLDIG FISKESUPPE (2 personer)

2 kartofler
2 mellemstore gulerødder
1 lille løg
Sådan hakker du et løg .
15 g smør
1 tsk. mild karry
6 dl fiskebouillon eller hønsebouillon
300 g fast hvid fisk u/ ben
1 håndfuld friske spinatblade (kan udelades)
1 dl fløde 13%

Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i ret tynde skiver. Pil og hak løget fint. Svits alle grøntsagerne i smør tilsat karry et par minutter. Brug en gryde der kan rumme suppen. Hæld bouillon ved og kog under låg ved svag varme 12-15 minutter til grøntsagerne er møre. Kom fløden ved og bring i kog. Skær fisken i pæne store stykker og læg dem i. Dæmp varmen så suppen ikke koger (så går fisken i stykker). Lad den stå 5-6 minutter ved meget svag varme. Smag suppen til med salt og hvid peber. Skyl spinaten og skær bladene i fingebrede strimler. Kom dem i suppen og lad dem lige falde sammen. De skal stadig være sprøde. Server suppen rygende varm med brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau