VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Broccolisuppe med flødeost

Ind imellem kan det være rart med lidt let mad der ikke fylder for meget: Det kan være en portion varm broccolisuppe.

BROCCOLISUPPE MED FLØDEOST (4 personer)

ca. 400 g frisk broccoli
1 porrer
25 g smør
1 1/4 l hønse eller grøntsagsbouillon
100 g flødeost Buko Pikant
evt. 1 dl fløde
1 bakke brøndkarse
kværnet peber
Tilbehør: gratineret osteflutes eller grovboller

Del broccolien i små buketter. Skær stokken og de grovere dele i små terninger. Skær poren i tynde ringe. Svits alle grøntsagerne i smør i en stor gryde. De skal ikke tage farve. Hæld bouillonen på og kog suppen under låg ca. 20 minutter. Broccolien skal være ret mør. Blend suppen, f.eks. med en blenderstav. Bring den i kog igen og kom flødesot og evt. fløde i. Kog til osten er helt opløst. Smag suppen til med peber og evt. salt (husk bouillonen er salt). Klip brøndkarsen i og rør rundt til den lige falder sammen. Blend evt. let igen så den findeles. Server straks med brød til.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau