VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
 
 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
 

Tortellini med forårsløg

Frisk fyldt pasta kan du få i rigtig mange variationer med forskelligt fyld: skinke, svampe, skaldyr og ost for bare at nævne et par stykker. Vælg dem du bedst kan lide og server dem med denne lækre lysegule sauce med sprøde forårsløg, det er rigtig forårsmad.

TORTELLINI MED FORÅRSLØG (4 personer)

ca. 400 g frisk pasta med fyld (tortellini eller ravioli)
2 bdt. forårsløg
25 g smør
1 1/2 tsk. karry
2 tsk. tørret sennepspulver (Collmans)
2 dl hønse eller kalvebouillon
2 1/2 dl fløde 13%
1 bdt. hakket persille
salt og peber
Tilbehør: evt. flutes

Kog pastaen efter anvisning på pakken så sent som muligt. Lad dem lige dryppe af inden de overhældes med saucen: snit forårsløgene på skrå med så meget grønt ved som muligt. Svits karryen i smørret et par minutter. Kom sennepspulver ved og rør godt. Tilsæt bouillon og lad det koge op. Hæld fløden ved og lad også den komme i kog. Vend forårsløgene i og lad saucen simre 3-5 minutter. Løgene skal stadig være sprøde. Smag til med salt og peber og vend persillen i. Hæld den varme sauce over pastaen og server straks. Gerne på varme tallerkener.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau