VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Lammecolotte med sennepssouce

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Lammecolotte med sennepssouce

Lammeculotter er små gode stykker af det bedste af lammet. De er hurtige at stege og nemme at skære ud. Den lækre sauce en smagt til med sennep og passer rigtig godt til dampet spidskål. Let og lækker sommermad.

LAMMECULOTTE MED SENNEPSSAUCE (4 personer)

2-4 lammeculotter efter størrelse
salt og kværnet peber
evt. 15 g smør
3 dl vand eller lammebouillon
1 dl piskefløde
1 stor spsk. grovkornet dijonsennep
evt. lidt hakket persille
Tilbehør: dampet spidskål i ?både?, flutes eller brød

Rids fedtlaget på culotterne i rudemønster og krydr med salt og peber (hvis der er et lidt løst fedtlag øverst skal det forsigtigt skæres af). Brun kødet godt i en sautépande eller stegegryde, først med fedtsiden nedad. Vend og kom evt. lidt smør ved. Hæld halvdelen af væsken i panden/gryden og steg under låg ca. 25 minutter. Hvis væden fordamper hældes lidt mere ved. Tag kødet op og pak det ind i alu-folie. Kom resten af bouillonen og fløden i gryden og kog det lidt ind uden låg. Smag saucen til med sennep. Tykkelsen kan justeres med lidt bouillon eller fløde. Skær kødet i skiver og server med dampet spidskål og sennepssauce.

Opskrift: Susanne Palmqvist

Inspiration på email? Skriv dig op her

   
Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau