VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Små filodejsmedaljer med myntecreme

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Små filodejsmedaljer med myntecreme

Til 4 personer

Bunde
3 plader filodej
¼ - ½ dl ahornsirup
50 g grofthakkede pistacienødder eller mandelflager

Myntecreme
½ l piskefløde
4 spsk. tørret mynte (myntethe)
3 spsk. flormelis

Friske bær

Skær filodejen ud i 20 kvadrater (9´7 cm). Pensl dejen med siruppen. Drys med nødder. Læg filodejsfirkanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen ved 170° i ca. 5 minutter eller til de er sprøde.

Varm fløde, mynte og flormelis op i en lille kasserolle. Lad fløden blive kold og hæld den gennem en sigte. Pisk fløden stiv og smag den til med flormelis.

Anret medaljerne med 5 lag sprøde bunde på desserttallerkner, pynt med friske bær. Spis kagerne straks mens de er søde og sprøde.

Opskrift: Susane Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau