Honningpenslet kylling
Denne ret egner sig godt til en kuglegrill. Hvis man ikke har en kuglegrill, kan kyllingen parters i 4 til 6 stykker og lægges i en foliebakke, der stilles på grillen. Sørg altid for, at kyllingekødet er helt gennemstegt.HONNINGPENSLET KYLLING
1 (1400 g) kylling
Honningmarinade
3 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olie
1 spsk. tørret timian
salt og peber
Tilbehør: salat, nye kartofler og brød
Bland honning, citronsaft, olie og timian i en skål.
Pensl kyllingen med marinaden.
Drys med salt og peber.
Læg kullene langs siden på kuglegrillen.
Stil en foliebakke ned i grillkullene.
Læg kyllingen på risten over foliebakken.
Læg låget på grillen, og lad kyllingen stå i ca. 50 minutter, eller til den er gennemstegt.
Pensl ind imellem kødet med resten af honningmarinaden.
Parter kyllingen, og server salat og små nye kogte kartofler til.
Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen