VÆLG KATEGORI:
Alle retter Hovedretter Desserter Fjerkræ Fisk og skaldyr Lam Svinekød Oksekød og kalvekød Grøn mad Supper Salater Brød og kager Diverse Fedtfattige retter
 
  Honningpenslet kylling

 

TEMAER
VIDEOLEX
KOGEBØGER
HJÆLP
INFO
FORSIDEN
« tilbage
Udskriv opskrift »
Send til en ven »
 

Honningpenslet kylling

Denne ret egner sig godt til en kuglegrill. Hvis man ikke har en kuglegrill, kan kyllingen parters i 4 til 6 stykker og lægges i en foliebakke, der stilles på grillen. Sørg altid for, at kyllingekødet er helt gennemstegt.

HONNINGPENSLET KYLLING

1 (1400 g) kylling

Honningmarinade
3 spsk. honning
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olie
1 spsk. tørret timian
salt og peber

Tilbehør: salat, nye kartofler og brød

Bland honning, citronsaft, olie og timian i en skål.
Pensl kyllingen med marinaden.
Drys med salt og peber.
Læg kullene langs siden på kuglegrillen.
Stil en foliebakke ned i grillkullene.
Læg kyllingen på risten over foliebakken.
Læg låget på grillen, og lad kyllingen stå i ca. 50 minutter, eller til den er gennemstegt.
Pensl ind imellem kødet med resten af honningmarinaden.
Parter kyllingen, og server salat og små nye kogte kartofler til.

Opskrift: Susanne Engelstoft Rasmussen

Inspiration på email? Skriv dig op her

   








Problemer med teknikken? Tal med vores webbureau